Preview Mode Links will not work in preview mode

Statsvitenskap og sånt

Nov 26, 2020

Det er duket for en ny episode fra Grand Bar i Halden! Denne uken får SOSpodden besøk av Kjell Werner for å diskutere norsk politikk, det forestående valget i Norge og konfliktlinjer i norsk politikk.

Har Per Sandberg og Liberalistene sjangs til å komme på Stortinget? Svaret får du i denne episoden av SOS.


Nov 19, 2020

I ukens episode kommer Franck Orban, kollega og medvert i podcasten Frankrike Forklart, innom podcasten for å diskutere hvorfor Frankrike har opplevd flere terrorangrep de siste årene. Det blir en fasinerende diskusjon om rollen tegneserier har spilt for ytringsfriheten i Frankrike, og hvordan historiske...


Nov 12, 2020

Valget i USA ser ut til å være over. Joe Biden har vunnet, men Trump nekter å akseptere resultatet. I ukens podcast diskuterer SOSpodden det amerikanske valget, hva som overrasket, og hvorfor Trumps handlinger akkurat nå kan beskrives som kuppforsøk!


Nov 5, 2020

Amerikanerne har gått til stemmeurnene, og slike demokratiske festdager må markeres i SOSpodden. Dermed ble det innspilling av ny episode på Grand Bar i Halden!

Denne ukens gjest er Simen Johannesen, seniorrådgiver i PR-byrået Gambit H+K, en kunnskapsrik og frittalende gjest. Simen har blant annet stilt spørsmål...